Brilliant Minds 2023

Futuristisk scenografi för Brilliant Minds 2023 i vinterträdgården på Grand Hotel. Produktionsdesign av Bini Design. Tack för förtroendet! Foto: Bini Team M3V: Christian Holmgren Mårtensson, Daniel Nyberg, Leo Hellman, Anders Näslund, Mattias Müller, Kristian Kajtorp, Björn Sjödahl, Petter Skagaard, Marcus Gavander, Erik Rydell, Jossa Elmqvist.

Foodora

Bärkasse och stora pommes frites för annonsering till Foodora.Monterad på Odenplan i Stockholm.Levererat i samarbete med Art N Dito.På uppdrag av Havelle AB.

Lollapalooza

Klubba och glass för Lollapalooza 2022. Stor dalahäst för Lollapalooza 2023 på Gärdet i Stockholm. På uppdrag av Live Nation.

JumpYard

Foodtruck byggd från grunden för JumpYards nya anläggning i Linköping.På uppdrag av Room2Room AB.

Prime Video ”The Grand Tour”

Reklam för ”The Grand Tour, A Scandi Flick” på Prime Video.Bil och is tillverkat av oss och monterat på centralstationen i Stockholm.På uppdrag av Havelle AB.

Goto10 Linköping

Inredning och möbler till Goto10 Linköping och Internetstiftelsen. Parklet i accoya, pixelhjärtan, dodekaederformad armatur och en mycket lång ljuslåda. Design av Petter Ljungberg/Go Gently. Annan inredningsarkitektur av Tengboms.

Brilliant Minds 2022

Plywood, plywood, plywood. Scenografi för Brilliant Minds 2022 i vinterträdgården på Grand Hotel. Produktionsdesign av Bini Design. Tack för förtroendet!

Boba Fett

Världens största Boba Fett-hjälm som tillverkats och levererats av oss till reklam för Disney och Star Wars ”The Book of Boba Fett”. Monterad på en husfasad i Hornstull, Stockholm. På uppdrag av Havelle AB. Levererat i samarbete med Art N Dito.

IKEA H22

IKEAs utställning på H22 City Expo i Helsingborg. Tillsammans med och på uppdrag av Art N Dito har vi fått förtroendet att tillverka och leverera all dekor till utställningen på översta våningen. Produktionsdesign av Midori Hasuike och Mikael Varhelyi. Utställningen finns i magasin 405 på Redaregatan och pågår till och med 3/7.

High Chaparral

Vi fick förtroendet att tillverka och leverera flera av årets nyheter till temaparken High Chaparral.Designad av Petter Ljungberg/Go Gently i samarbete med parken.